Pizza

de -Licurici- in Pizza, 20 Feb 2019 | 4137 vizualizari

COMENTARII (23)

cristinutanicolita 1

20.02.2019, 18:55

Foarte bună!

RODIMUR 1

20.02.2019, 18:56

Are tot ce trebuie ca să fie delicioasă!

MotanLaOale 1

20.02.2019, 18:57

CameliaR 1

20.02.2019, 19:00

Facem schimb? Arata super pizza ta!

Gabriela_Gh 1

20.02.2019, 19:09

Foarte buna!

vasimur 1

20.02.2019, 19:14

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:20

Multumesc!

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:21

Cami, sunt de acord sa facem schimb Iti dau pizza, imi dai burger

CameliaR 1

20.02.2019, 19:48

Asa facem!

simona72 1

20.02.2019, 19:52

Rocsi 1

20.02.2019, 21:04

Laura, sa imi deschizi usa ca vin si eu la pizza!

Adi 1

20.02.2019, 21:20

Buna!

-Licurici- 1

21.02.2019, 06:28

Rocsi, hai, te astept!

Lau 1

21.02.2019, 10:50

Panacris 1

21.02.2019, 12:06

kytz 1

21.02.2019, 16:19

Yammi!

mirela0911 1

22.02.2019, 20:21

Cata faina ai pus la aluat? Nu refuz pizza, se mananca la orice ora!

-Licurici- 1

24.02.2019, 11:51

Mirela, 2 cani de faina la o cana de apa. Am uitat sa scriu si nu mai pot modifica acum

dantes 1

20.05.2019, 07:36

Super!

ConstantaStoian58 1

20.05.2019, 12:29

Prea mult aluat pentru o pizza, blatul va iesi foarte gros. Pentru o pizza de dimensiunile tavii de aragaz sunt suficiente 250 g faina, 1/4 lgta sare, 1lgta zahar, 1/2 plic drojdie uscata, 2lg ulei si 125ml apa calduta. Daca se foloseste drojdie proaspata este suficient 1/2 cub care se poate dizolva foarte bine si in apa calduta, nu este nevoie de lapte pentru ca nu facem prajitura. In loc de ketchup e mai bun un sos facut din rosii in bulion date prin blender cu sare, piper si cimbru sau oregano ori busuioc dupa gustul fiecaruia.

-Licurici- 1

20.05.2019, 14:44

Aceasta este reteta mea de aluat. Din ingredientele folosite am facut 2. Dupa cum se vede in poze, nu a iesit deloc groasa. Consider ca fiecare face dupa cum doreste. Asta e reteta pe care o fac de cativa ani, 7-8 ani, si o pregatesc o data la 2 saptamani.

Sidy 1

21.05.2019, 06:29

Delicioasa ! Fiecare gospodina are reteta ei de blat de pizza. Aceasta reteta este o varianta minunata a lui Licurici ! Cine vrea o face, cine nu...ar trebui sa stea in banca ei...

-Licurici- 1

21.05.2019, 08:39

Multumesc, d-na Sidy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salata verde by Luk