Pizza by Luk

de LUK in Pizza, 5 Ian 2011 | 1864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 50 ml lapte caldut
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 50 ml ulei
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingurita rasa de sare(sau puneti dupa gust)
  • bulion,oregano
  • 300 gr de faina
  • 200 gr pastrama piept de pui
  • 5-6 felii de salam condimentat(eu am pus salam de Sibiu)
  • 100 gr ciuperci
  • 150-200 gr cascaval ras pe razatoarea mica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza by Luk:

Drojdia se inmoaie intr-un pahar in care am pus laptele caldut si zaharul.Se asteapta cateva minute sa creasca apoi se toarna peste faina.Punem apa,uleiul si sarea si framantam un aluat(trebuie sa fie un pic tare si elastic).Lasam la dospit acoperit cu un prosop,la cald 30-40min sau pana isi dubleaza volumul(de obicei daca nu a crescut in intervalul acesta de timp..nu mai dospeste).Intre timp pregatim toppingul(umplutura)...Ciupercile,salamul si pastrama se taie feliute...


Pregatim un sos din bulion si oregano.Nuam dat cantitatile pentru ca depinde ce bulion folositi si cat de mult va place oregano.Pentru tava pe care am folosit-o am pus 4 linguri de bulion Naturello(e mai gros) ,150ml apa si o lingurita de oregano.Am mai pus o jumatate de lingurita de zahar pentru ca era acrisor..


Dupa ce a dospit aluatul intindem o foaie subtire pe care o punem in tava unsa cu ulei.Se unge cu sos,se aseaza umplutura si apoi cascavalul ras.Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade 30-35min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza by Luk" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

LUK 1

06.01.2011, 14:28

Kamy..keep in touch..mie mi-e tot teama sa fac scoala de soferi..dar cred ca va trebui sa incep curand...

LUK 1

06.01.2011, 14:28

Mitinita,Aziz,Rocsi...

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 00:41

Delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Pizza a la Ala