Pizza Capriciosa semipreparata

de adasev12 in Pizza, 3 Feb 2011 | 4673 vizualizari

 

mi-au facut pofta fetele cu pizza, asa ca musai o fost sa-mi fac si eu...nu m-am complicat cu blatul insa, ca nu merita...eu il iau ieftin ...si-l pregatesc cum imi place....

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pizza
  • 4 felii mari de sunca
  • mozzarela, cam 200  g
  • masline negre
  • ciuperci dupa bunul plac
  • carciofi-neaparat la capriciosa trebuie...sunt super
  • katcup
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Capriciosa semipreparata:

blatul de pizza se pune pe farfurie asa congelat, se pune peste felii de sunca, carciofi, ciuperci feliate, bucati de mozzarela si masline, se potriveste gustul de sare si piper si se presara cu oregano.


se da la microunde cam 6-7 min, pana se topeste mozzarela bine si se intinde...


se serveste cu adaos de katcup...cui ii place....

 

TIPS-URI

1

pizza cere oregano....italienii nu o fac fara...si stiu ei de ce...

2

cuc at puneti mozzarella mai multa, cu catat mai buna iese

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Capriciosa semipreparata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adasev12 1

04.02.2011, 21:57

RuxyRux 1

07.02.2011, 17:21

Ce daca-i semi? E grozava!!!

adasev12 1

07.02.2011, 18:39

Ruxy...mersi....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite