Pizza casei

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 3352 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza. O fac destul de des cu ce am prin frigider dar obligatoriu cu afumatura si carnati!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 50 g bacon crud uscat
  • 50 g bacon (costita)
  • 100 g carnat de casa picant
  • 1/2 ardei
  • 100 g ciuperci
  • 70 g masline negre si verzi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 200 g cascaval Delaco
  • 50 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.


Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.


Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.


Este gata cand este rumenita frumos.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Varietatea ingredientelor nu are limita, se poate folosi aproape orice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

claudiaO 1

05.02.2014, 08:50

lesin pe aici de pofta
deci da...diseara cred ca bag o pizza ...adjudecat

simona72 1

05.02.2014, 08:52

Fiumeu sigur s-ar muta la tine

MotanLaOale 1

05.02.2014, 09:28

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj