Pizza casei

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 4757 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza. O fac destul de des cu ce am prin frigider dar obligatoriu cu afumatura si carnati!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 50 g bacon crud uscat
  • 50 g bacon (costita)
  • 100 g carnat de casa picant
  • 1/2 ardei
  • 100 g ciuperci
  • 70 g masline negre si verzi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 200 g cascaval Delaco
  • 50 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.


Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.


Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.


Este gata cand este rumenita frumos.


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Varietatea ingredientelor nu are limita, se poate folosi aproape orice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

claudiaO 1

05.02.2014, 08:50

lesin pe aici de pofta
deci da...diseara cred ca bag o pizza ...adjudecat

simona72 1

05.02.2014, 08:52

Fiumeu sigur s-ar muta la tine

MotanLaOale 1

05.02.2014, 09:28

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata