Pizza casei

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 6178 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza. O fac destul de des cu ce am prin frigider dar obligatoriu cu afumatura si carnati!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 50 g bacon crud uscat
  • 50 g bacon (costita)
  • 100 g carnat de casa picant
  • 1/2 ardei
  • 100 g ciuperci
  • 70 g masline negre si verzi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 200 g cascaval Delaco
  • 50 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Varietatea ingredientelor nu are limita, se poate folosi aproape orice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

claudiaO 1

05.02.2014, 08:50

lesin pe aici de pofta
deci da...diseara cred ca bag o pizza ...adjudecat

simona72 1

05.02.2014, 08:52

Fiumeu sigur s-ar muta la tine

MotanLaOale 1

05.02.2014, 09:28

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine