Pizza coroana

de amalia01 in Pizza, 10 Oct 2016 | 355 vizualizari

 

 Simplu, delicios, aspectuos... Ca sa vorbesc ...frumos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de pizza ( masura de urgenta atunci cand micuta zice "mami, te roooog, vreau pizza..." si face boticul acela pe care nu il pot refuza never-ever...)
  • 250 g sunca
  • 200 g Mozzarella Delaco
  • 200 g ciuperci Home Garden ( preferatele mele)
  • sos de rosii facut in casa ( bulion)
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza coroana:

Foaia de aluat trebuie musai sa o asezi in forma de guguluf . Pentru asta ii decupezi mijlocul si folosesti aluatul la acoperirea compozitiei. Dar nu uita sa ungi tava cu putin ulei.

Intinzi sos de rosii (bulion) pe aluat si dai tava la cuptorul incins pentru 5 minute.

In acest timp tai sunca cubulete, mozzarella o razuiesti si ciupercile la scurgi de zeama si le tai marunt.

Scoti tava din cuptor, asezi sunca, ciupercile si mozzarella, obligatoriu in aceasta ordine.

Acoperi compozitia cu aluatul in exces si dai din nou la cuptor.

Dupa 15 minute ungi pizza cu resul de sos si mai lasi inca 25 de minute.

Scoti pizza pe platou si o servesti cu ketchup dulce/iute facut de tine.

 

TIPS-URI

1

rapid

2

pizza acasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza coroana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

miki_a 1

11.10.2016, 17:31

Imi place in orice varianta!

ancutsa 1

11.10.2016, 22:32

Mi-a placut!

Rocsi 1

12.10.2016, 20:27

Buna pizza ta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!