Pizza crocanta

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Oct 2013 | 693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cub drojdie
  • 2 1/2 cani faina
  • 3/4 cana apa calda
  • 1 lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 1 lingura untura
  • Topping:
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • ardei rosu
  • 4 oua
  • ketchup
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza crocanta:

Se pun toate ingredientele intr-un bol, in afara de drojdie si zahar, care se amesteca cu putina apa calduta si se toarna peste faina ( fara a sta la dospit )


Se framanta un aluat elastic, care sa nu se lipeasca de maini.


Acest aluat nu se lasa la crescut.


Se pune aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se imparte in 4 parti egale.


Se intind 4 foi rotunde si se pun in forme rotunde.


Fiecare foaie se unge cu ketchup si se presara oregano, dupa care se pun celelate ingrediente, in afara de cascaval si oua.


Deasupa se pun ouale batute ca pentru omleta si cascavalul ras.


Se coace la foc mediu, timp de 20 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

ianculubita 1

10.10.2013, 11:07

buna,buna

mirela0911 1

10.10.2013, 12:45

Corinuta 1

10.10.2013, 13:50

ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza sah