Pizza crocanta

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Oct 2013 | 792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cub drojdie
  • 2 1/2 cani faina
  • 3/4 cana apa calda
  • 1 lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 1 lingura untura
  • Topping:
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • ardei rosu
  • 4 oua
  • ketchup
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza crocanta:

Se pun toate ingredientele intr-un bol, in afara de drojdie si zahar, care se amesteca cu putina apa calduta si se toarna peste faina ( fara a sta la dospit )


Se framanta un aluat elastic, care sa nu se lipeasca de maini.


Acest aluat nu se lasa la crescut.


Se pune aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se imparte in 4 parti egale.


Se intind 4 foi rotunde si se pun in forme rotunde.


Fiecare foaie se unge cu ketchup si se presara oregano, dupa care se pun celelate ingrediente, in afara de cascaval si oua.


Deasupa se pun ouale batute ca pentru omleta si cascavalul ras.


Se coace la foc mediu, timp de 20 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ianculubita 1

10.10.2013, 11:07

buna,buna

mirela0911 1

10.10.2013, 12:45

Corinuta 1

10.10.2013, 13:50

ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
O pizza de te lingi pe degete