Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
by oana si madi...in sfarsit am gasit o reteta care sa imi placa la nebunie, niciodata nu-mi iesea blatul asa cum vroiam pana am dat de reteta asta, ms fetelor :*
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam de bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute. ( eu am lasat-o mai mult ca sa fiu sigura ca imi iese :D)
Intindem o foaie subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune ciupercile taiate felii, kaiser-ul, cranaciorii, ardeiul si deasupra cascaval ras.
Dam la cuptor pt cca 10 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult