Pizza cu aluat subtire

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 3 Mai 2010 | 8881 vizualizari

 

by oana si madi...in sfarsit am gasit o reteta care sa imi placa la nebunie, niciodata nu-mi iesea blatul asa cum vroiam pana am dat de reteta asta, ms fetelor :*

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece
  • pt toping:
  • cascaval ras
  • ciuperci
  • carnaciori
  • kaiser
  • sos de pizza
  • ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat subtire:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam de bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute. ( eu am lasat-o mai mult ca sa fiu sigura ca imi iese :D)

Intindem o foaie subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune ciupercile taiate felii, kaiser-ul, cranaciorii, ardeiul si deasupra cascaval ras.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat subtire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 15:47

pai cum am zis fac una maareeee sa ajunga la toata lumea

Ana_Maria269 1

20.08.2011, 13:03

De cand am incercat aceasta reteta nu mai cumar pizza, o fac acasa deoarece este mult mult mai buna... este extraordinara exact blatul pe care il cautam , felicitari

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:40

uhhh ce bine arata,daca Ana zice ca e buna o s-o incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa;)