Pizza cu Blat de Conopida

de BakeUpArtist in Pizza, 6 Noi 2016 | 1140 vizualizari

 

De obicei am tendința să găsesc diferite alternative mai dietetice la mâncărurile noastre preferate, să mâncăm fără griji. Am găsit o soluție super ingenioasă pentru blatul de pizza, care este crocantă, gustoasă și sănătoasă.   

 

INGREDIENTE

Blat

  • o conopida mare;
  • 3 oua;
  • sare;
  • 2 linguri mozzarella rasa;

Toppinguri

  • alegeti dupa bunul plac, insa eu am ales urmatoarele:
  • 150 g mozzarella;
  • 200 g pasta de tomate sau ketchup;
  • 3 linguri boabe porumb dulce;
  • 5-6 felii salam chorizo;
  • 2-3 felii prosciutto crudo;
  • 4-5 ciuperci mici;
  • 1/3 dintr-un fir de praz mic;
  • oregano;
  • 5-6 rosii cherry;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Blat de Conopida:

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.


Blat de conopida


- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;


- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;


- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;


- Bateți ouăle bine cu puțină sare;


- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;


- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;



Pizza



- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;


- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;


- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;


- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu Blat de Conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

BakeUpArtist 1

06.11.2016, 20:35

Da, sa stiti ca nici eu nu prea consum. Insa am zis sa incerc varianta asta, si sa stiti ca abia se simte gustul. Rezultat mai buuun decat m-am asteptat.

mihaelar63 1

07.11.2016, 04:06

Primesc eu portia Bunicii

marcela1979 1

14.12.2016, 11:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza melcisor