Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
De obicei am tendința să găsesc diferite alternative mai dietetice la mâncărurile noastre preferate, să mâncăm fără griji. Am găsit o soluție super ingenioasă pentru blatul de pizza, care este crocantă, gustoasă și sănătoasă.
Blat
Toppinguri
Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.
Blat de conopida
- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;
- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;
- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;
- Bateți ouăle bine cu puțină sare;
- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;
- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;
Pizza
- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;
- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;
- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;
- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult