Pizza cu blat de paine

de Mariuka in Pizza, 7 Noi 2011 | 4000 vizualizari

 

Atunci cand aveti diferite evenimente in familie si va ramane mancare puteti sa o folositi si in feleul urmator.

 

INGREDIENTE

  • Paine - aproximativ 16 felii ( depinde de marimea lor);
  • lapte;
  • carnaciori;
  • 2 castraveciori murati;
  • branza telemea;
  • 1 ou;
  • 100ml smantana;
  • 200 ml suc de rosii.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine:

Tava pentru pizza se unge bine cu ulei, dupa care feliile de paine se trec prin lapte (nu se lasa sa se inmoaie prea tare) si se aseaza in tava; unde raman goluri se umplu cu bucatele de paine.


Carnaciorii (eu am folosit cabanos) se taie bucatele mici si se pun peste blat. Apoi se taie castravetii si se aseaza si ei in tava. Branza telemea se rade deasupra. Cantitatile sunt in functie de cat de bogata vreti sa fie.


Oul se bate, se adauga smantana si sucul de rosii si sosul astfel obtinut se toarna peste pizza.


Se da la cuptor pana se rumenesc marginile.

 

TIPS-URI

1

Painea la tava este mai buna pentru astfel de pizza, pentru ca feliile sunt patrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Mariuka 1

08.11.2011, 09:25

Multumesc pentru incurajari!
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:13

nadina73 1

07.12.2011, 22:54

e minunata,super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza