Pizza cu blat de paine

de Mariuka in Pizza, 7 Noi 2011 | 3820 vizualizari

 

Atunci cand aveti diferite evenimente in familie si va ramane mancare puteti sa o folositi si in feleul urmator.

 

INGREDIENTE

  • Paine - aproximativ 16 felii ( depinde de marimea lor);
  • lapte;
  • carnaciori;
  • 2 castraveciori murati;
  • branza telemea;
  • 1 ou;
  • 100ml smantana;
  • 200 ml suc de rosii.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine:

Tava pentru pizza se unge bine cu ulei, dupa care feliile de paine se trec prin lapte (nu se lasa sa se inmoaie prea tare) si se aseaza in tava; unde raman goluri se umplu cu bucatele de paine.


Carnaciorii (eu am folosit cabanos) se taie bucatele mici si se pun peste blat. Apoi se taie castravetii si se aseaza si ei in tava. Branza telemea se rade deasupra. Cantitatile sunt in functie de cat de bogata vreti sa fie.


Oul se bate, se adauga smantana si sucul de rosii si sosul astfel obtinut se toarna peste pizza.


Se da la cuptor pana se rumenesc marginile.

 

TIPS-URI

1

Painea la tava este mai buna pentru astfel de pizza, pentru ca feliile sunt patrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Mariuka 1

08.11.2011, 09:25

Multumesc pentru incurajari!
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:13

nadina73 1

07.12.2011, 22:54

e minunata,super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare