Pizza cu branza si ardei rosu

de antohecristina in Pizza, 10 Oct 2013 | 518 vizualizari

 

O pizza gustoasa ce merita incercata

 

INGREDIENTE

  • pt blat
  • 400 g faina
  • 30 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/4 litru apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • pt topping
  • 200 g cascaval,cas sau mozzarella
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • sos de rosii sau ketchup Univer
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si ardei rosu:

Din faina,drojdie, apa,sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Se face apoi din aluat o painisoara mai mare, se face o taietura in forma de cruce pe aceasta,se presara cu faina si se pune din nou la dospit o jumatate de ora. Se incalzeste cuptorul la 220 °C.


Se framanta inca o data si se intinde in tava unsa cu putin ulei si se trag marginile usor in sus pe peretii tavii. Se unge cu sosul de rosii in care am pus organo si busuioc si apoi se aranjeaza celelalte ingrediente in asa fel incat sa aiba un aspect decorativ .Deasupra se pun feliile de mozzarella (cas sau cascaval) si se lasa in cuptor 20-25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Coace pizza intr-un cuptor bine incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

10.10.2013, 10:57

MotanLaOale 1

10.10.2013, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza