Pizza cu branza si ardei rosu

de antohecristina in Pizza, 10 Oct 2013 | 604 vizualizari

 

O pizza gustoasa ce merita incercata

 

INGREDIENTE

  • pt blat
  • 400 g faina
  • 30 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/4 litru apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • pt topping
  • 200 g cascaval,cas sau mozzarella
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • sos de rosii sau ketchup Univer
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si ardei rosu:

Din faina,drojdie, apa,sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Se face apoi din aluat o painisoara mai mare, se face o taietura in forma de cruce pe aceasta,se presara cu faina si se pune din nou la dospit o jumatate de ora. Se incalzeste cuptorul la 220 °C.


Se framanta inca o data si se intinde in tava unsa cu putin ulei si se trag marginile usor in sus pe peretii tavii. Se unge cu sosul de rosii in care am pus organo si busuioc si apoi se aranjeaza celelalte ingrediente in asa fel incat sa aiba un aspect decorativ .Deasupra se pun feliile de mozzarella (cas sau cascaval) si se lasa in cuptor 20-25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Coace pizza intr-un cuptor bine incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

10.10.2013, 10:57

MotanLaOale 1

10.10.2013, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat