Pizza cu carnat si telemea Delaco

de babi5 in Pizza, 19 Sep 2013 | 668 vizualizari

 

Poate va mira denumirea preparatului ,dar facind-o intr-o tava de 45/35 cm m-am gindit ca denumirea i se potriveste ca o manusa .. Nu m-am inspirat de undeva anume pur si simplu am facut cu ce am avut la indemina si a iesit produs finit bun ,bun..

 

INGREDIENTE

  • 500 br faina 000
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • apa calda (cit cuprinde faina)
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 400gr cirnati curcan(1,1/2 buc.)
  • 200 gr telemea
  • 200ml.ketchup
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 gogosari rosii
  • oregano
  • 1ligurita zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnat si telemea Delaco:

Am pus faina intr-un castron ,zaharul sarea si drojdia si am adaugat apa calduta.


Am facut o maia, am lasat 10 min sa creasca un picut ,apoi am adaugat uleiul si am framintat bine adaugind apa calduta cit cuprinde faina ca sa devina un aluat elastic .


Am acoperit si am lasat sa creasca ,apoi am uns o tava de 45/35cm am pus hirtie de copt si am modelat aluatul cu palmele unse pe tot fundul tavii ridicind un picut pe margini.


Am uns cu sosul de ketchup,am presarat un picut de oregano apoi am pus feliile de cirnati pe care le-am taiat in prealabil ,am pus si pestisori de ceapa si fisiiutile de gogosari apoi am pus telemeaua rasa ,am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade si am lasat 40 min.


Am scos-o din cuptor si la masa .


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Cine mai doreste poate adauga ketchup..

2

Se poate adauga si masline celor carora le place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnat si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

babi5 1

20.09.2013, 12:32

Rocsi pupa Babi multumesc

babi5 1

20.09.2013, 12:34

multumesc pup pe frumoasa nilgun

babi5 1

20.09.2013, 12:34

laurena daniela multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori de pizza