Pizza cu carnat si telemea Delaco

de babi5 in Pizza, 19 Sep 2013 | 1438 vizualizari

 

Poate va mira denumirea preparatului ,dar facind-o intr-o tava de 45/35 cm m-am gindit ca denumirea i se potriveste ca o manusa .. Nu m-am inspirat de undeva anume pur si simplu am facut cu ce am avut la indemina si a iesit produs finit bun ,bun..

 

INGREDIENTE

  • 500 br faina 000
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • apa calda (cit cuprinde faina)
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 400gr cirnati curcan(1,1/2 buc.)
  • 200 gr telemea
  • 200ml.ketchup
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 gogosari rosii
  • oregano
  • 1ligurita zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnat si telemea Delaco:

Am pus faina intr-un castron ,zaharul sarea si drojdia si am adaugat apa calduta.


Am facut o maia, am lasat 10 min sa creasca un picut ,apoi am adaugat uleiul si am framintat bine adaugind apa calduta cit cuprinde faina ca sa devina un aluat elastic .


Am acoperit si am lasat sa creasca ,apoi am uns o tava de 45/35cm am pus hirtie de copt si am modelat aluatul cu palmele unse pe tot fundul tavii ridicind un picut pe margini.


Am uns cu sosul de ketchup,am presarat un picut de oregano apoi am pus feliile de cirnati pe care le-am taiat in prealabil ,am pus si pestisori de ceapa si fisiiutile de gogosari apoi am pus telemeaua rasa ,am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade si am lasat 40 min.


Am scos-o din cuptor si la masa .


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Cine mai doreste poate adauga ketchup..

2

Se poate adauga si masline celor carora le place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnat si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

babi5 1

20.09.2013, 12:32

Rocsi pupa Babi multumesc

babi5 1

20.09.2013, 12:34

multumesc pup pe frumoasa nilgun

babi5 1

20.09.2013, 12:34

laurena daniela multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza surpriza (impaturata)