Pizza a la Vittorio

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 420 vizualizari

 

O pizza pe care poti sa o prepari rapid cand iti este foame si nu ai mult timp la dispozitie

 

INGREDIENTE

  • un blat pizza
  • un carnacior picant
  • 100 g salam
  • 150 g muschi file
  • un ardei rosu
  • ceapa taiata feliute subtiri
  • masline
  • sos de rosii cu oregano
  • ketchup Univer
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la Vittorio:

Se unge blatul de pizza cu sosul de rosii amestecat cu oregano, apoi se adauga feliutele de carnacior picant, salamul,muschiul file.Se decoreaza cu feliile de ardei,ceapa si cu masline.Se pune la cuptor pentru aproximativ 15 minute. O servim cu ketch-up Univer ,care ii pune in evidenta aromele.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu acoperii blatul de pizza in totalitate.

2

Toate ingredientele pentru pizza ar trebui sa fie gata in acelasi timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza a la Vittorio" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

12.10.2013, 01:10

Panacris 1

12.10.2013, 10:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )