Pizza cu carnati

de MotanLaOale in Pizza, 26 Sep 2013 | 993 vizualizari

 

Mai pe gustul motanilor, cu doua feluri de carnati si costita, adica mai cu carnitza! :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza (1/2 foaie)
  • 100 g carnati cabanos
  • 100 g carnati picanti si afumati
  • 100 g costita afumata
  • 50 g masline fara samburi
  • 150 g cascaval Delaco
  • 2-3 linguri bulion
  • ketchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati:

Aluatul se lasa la dezhgetat.

Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 de aluat si se intinde in tava.

Se amesteca bulionul cu ketchupul si se intinde pe aluat.

Se presara oregano si piper.

Carnatii se feliaza, costita se taie fasii si maslinele se taie in doua.

Se pun in tava in ordinea in care doriti si deasupra se rade cascaval in strat consistent.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Se serveste cu ketchup UNIVER si o bere rece.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu carnati-0
Pizza cu carnati-1
Pizza cu carnati-2
Pizza cu carnati-3
Pizza cu carnati-4
Pizza cu carnati-5
Pizza cu carnati-6
Pizza cu carnati-7
Pizza cu carnati-8
Pizza cu carnati-9
Pizza cu carnati-10
Pizza cu carnati-11
Pizza cu carnati-12
Pizza cu carnati-13
Pizza cu carnati-14
Pizza cu carnati-15

COMENTARII (35)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.09.2013, 13:59

FlaviaD

FlaviaD 1

27.09.2013, 21:49

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.09.2013, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!