Pizza cu ceapa verde

de Constelatialeu in Pizza, 17 Oct 2015 | 931 vizualizari

 

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • cca 150 g salam victoria
  • cca 100 g cascaval
  • 150 g mozzarela
  • frunzele de la 5-6 cepe verzi
  • piure de rosii San Fabio
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa verde:

Blat :Intr-un castron cernem faina,adaugam sarea,amestecam,apoi facem loc in centru si punem drojdia faramitata,adaugam apa calduta si incepem sa omogenizam incorporind si faina,mai adaugam apa calduta pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste.Incorporam si uleiul si framantam,apoi luam aluatul si-l trantim pe blatul de lucru cca 30 min,apoi lasam la crescut cca 1 si 1/2 ora.Cat creste blatul,taiem cubulete salamul victoria,cascavalul si mozzarela.taiem marunt frunzele de ceapa.Dupa ce a crescut blatul,luam o forma rotunda de pizza o ungem cu ulei,punem hartie de copt,asezam blatul,apoi intindem piureul de rosii si restul de ingrediente,alandala sa zic asa....Bagam tava la cuptor pentru cca 30 min.

 

TIPS-URI

1

sub tava de pizza punem un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

-Licurici- 1

18.10.2015, 11:15

Buna pizza!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:56

buna, buna!

mirela0911 1

19.10.2015, 13:28

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de conopida