Pizza cu ciuperci si kaizer

de Sidy in Pizza, 14 Mar 2011 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Drojdie cit o nuca mai mare,
  • 400 g faina,
  • 4 linguri ulei,
  • 250 ml lapte caldut,
  • sare,
  • 1 conserva cu ciuperci,
  • 250 g kaizer,
  • pasta de pizza,
  • oregano,
  • cascavalsau telemea
  • 2-3 linguri smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si kaizer:

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.

Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.

Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.

Se unge cu pasta de pizza apoi cu smantana ,se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute si tras putin in tigaie.


Deasupra se pot pune rosii decojite apoi cascaval ras( telemea)


Daca doriti se mai pot bate 2-3 oua cu smantana si se rastoarna deasupra peste umplutura.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sylvia 1

14.03.2011, 21:28

peste ce minunatie am dat aici !!!!

LUK 1

14.03.2011, 23:11

place

adry88 1

26.05.2011, 12:21

arata chiar bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita