Pizza cu ciuperci si kaizer

de Sidy in Pizza, 14 Mar 2011 | 3376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Drojdie cit o nuca mai mare,
  • 400 g faina,
  • 4 linguri ulei,
  • 250 ml lapte caldut,
  • sare,
  • 1 conserva cu ciuperci,
  • 250 g kaizer,
  • pasta de pizza,
  • oregano,
  • cascavalsau telemea
  • 2-3 linguri smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si kaizer:

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.

Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.

Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.

Se unge cu pasta de pizza apoi cu smantana ,se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute si tras putin in tigaie.


Deasupra se pot pune rosii decojite apoi cascaval ras( telemea)


Daca doriti se mai pot bate 2-3 oua cu smantana si se rastoarna deasupra peste umplutura.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sylvia 1

14.03.2011, 21:28

peste ce minunatie am dat aici !!!!

LUK 1

14.03.2011, 23:11

place

adry88 1

26.05.2011, 12:21

arata chiar bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala cu ou