Pizza cu de toate

de crinutz in Pizza, 21 Oct 2010 | 4034 vizualizari

 

pizza bogata

 

INGREDIENTE

  • 150 grame salam
  • 150 grame carnati
  • o cutie ciuperci
  • 200 grame masline
  • 150 grame branza
  • ketchup
  • un ou
  • pentru aluat:
  • un cubulet drojdie,
  • sare,
  • faina cat cuprinde,
  • 200 ml apa.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

pentru aluat: un cubulet drojdie,sare,faina cat cuprinde,200 ml apa.am pregatit aluatul astfel: am incalzit apa peste care am pus cubul de drojdie ( cat o nuca),un varf de cutit sare si 3 linguri faina.am lasat maiaua sa creasca 10 minute,dupa care am pus-o peste faina si am facut o coca pe care am lasat-o la crescut 30 minute

intre timp am tocat salamul,carnatii,maslinele,ciupercile marunt,am batut oul,am taiat rosia felite subtiri

se intinde coca si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se adauga tocatura,se presara branza rasa si se stropeste cu oul batut.se da la cuptor pentru 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

lilik 1

21.10.2010, 19:47

primaaaapap pe saturate

Laly 1

21.10.2010, 21:24

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

23.10.2010, 01:49

super buna pizza oricum facuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata