Pizza cu ou si salam

de Lily_Musat in Pizza, 14 Iul 2009 | 15362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru coca: 450 g faina, 250 ml lapte caldut, 1 cub de drojdie, 2 lingurite zahar, 1 lingurita sare, 50 g unt, 1 galbenus de ou pentru uns chiflele, 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou.
  • Ingrediente pentru toping: 4 oua, 300 g salam uscat de sibiu feliat, 8 feliute de branza topita, 300 ml suc de rosii, sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou si salam:

Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina.

Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o punem in tava tapetata cu hartie de copt, o intepam cu furculita sa nu se umfle, punem sucul de rosii, salamul, branza topita si pe fiecare pizza punem cate 1 ou. Incingem cuptorul electric cu aer cald la 200 grade si o bagam pe gratarul din mijloc. O lasam 15 minute pana cand se rumeneste putin. Pe deasupra punem ketchup iute. E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Lily_Musat 1

20.07.2009, 14:28

De pizza cu sarmale ai auzit?

Lily_Musat 1

20.07.2009, 17:03

Pizza asta este deosebit de buna. Se face simplu dar gustul este delicios.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
pizza cu blat de franzela