Pizza cu porumb si mezeluri

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 15 Mai 2011 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 450 g faina
  • 240 ml apa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  •  

Topping:

  • sos de rosii
  • condimente:oregano,patrunjel,rosmarin
  • 100g bacon
  • 100g kaizer
  • 100g salam
  • 200 g cascaval
  • ciuperci
  • 1 conserva porumb dulce

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si mezeluri:

Intr-un vas mare se amesteca faina,zaharul,sarea si drojdia,apoi se face o adancitura in mijlocul fainii. In adancitura facuta se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura,cat se poate,apoi se incepe framantarea pana obtinem un akuat neted. Aluatul se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa 45 de minute,la caldura, pana isi dubleaza volumul.



Aluatul dospit se imparte in doua si se intind 2 cercuri.Blaturile se pun in tavile unse cu ulei. Fiecare blat se unge cu sos de rosii,se presara condimentele,putin cascaval ras, felii de ciuperci si felii de mezeluri. Deasupra mezelurilor se pune porumbul si se rade cascaval din belsug.



Fiecare tava cu pizza se coace aprox 30 minute,la temperatura medie. Se serveste calda :P

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

15.05.2011, 23:06

ce pofta imi e de pizzaaaaa

Lau 1

16.05.2011, 08:17

bunaaaaaaaaaaaaaaaa

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii de paine