Pizza cu porumb si mezeluri

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 15 Mai 2011 | 2877 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 450 g faina
  • 240 ml apa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  •  

Topping:

  • sos de rosii
  • condimente:oregano,patrunjel,rosmarin
  • 100g bacon
  • 100g kaizer
  • 100g salam
  • 200 g cascaval
  • ciuperci
  • 1 conserva porumb dulce

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si mezeluri:

Intr-un vas mare se amesteca faina,zaharul,sarea si drojdia,apoi se face o adancitura in mijlocul fainii. In adancitura facuta se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura,cat se poate,apoi se incepe framantarea pana obtinem un akuat neted. Aluatul se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa 45 de minute,la caldura, pana isi dubleaza volumul.



Aluatul dospit se imparte in doua si se intind 2 cercuri.Blaturile se pun in tavile unse cu ulei. Fiecare blat se unge cu sos de rosii,se presara condimentele,putin cascaval ras, felii de ciuperci si felii de mezeluri. Deasupra mezelurilor se pune porumbul si se rade cascaval din belsug.



Fiecare tava cu pizza se coace aprox 30 minute,la temperatura medie. Se serveste calda :P

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

15.05.2011, 23:06

ce pofta imi e de pizzaaaaa

Lau 1

16.05.2011, 08:17

bunaaaaaaaaaaaaaaaa

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos si usturoi