Pizza cu pui

de La Ancuta in Pizza, 20 Dec 2010 | 1726 vizualizari

 

Inspiratia a fost Miha

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 1 linfurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 cani faina integrala
  • Topping:
  • 2 ciuperci champignon mari
  • 1/2 piept de pui
  • 1 pupla superioara dezosata (mai micuta)
  • 150 g cascaval
  • cateva masline
  • Sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Carnea de pui se spala si se taie bucatele. Se pune in tigaie cu putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile. Potrivim de sare si adaugam putin cimbru uscat.


Lasam sa se raceasca.


Pentru blat:


Dizolvam drojdia in putina apa calduta, impreuna cu zaharul.


Punem faina intr-un castron impreuna cu sarea. Adaugam drojdia dizolvata si restul de apa. Framantam bine pana se incorporeaza toate ingredientele.


Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Aluatul dospit il intindem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Amestecam ingredientele pentru sos si ungem blatul cu sosul rezultat.


Asezam ciupercile taiate felii iar apoi carnea de pui.


Acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si deasupra asezam frumos cateva masline.


Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste desupra.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

21.12.2010, 13:21

Rocsi serveste

LUK 1

21.12.2010, 15:07

arat f fain 5

La Ancuta 1

21.12.2010, 22:56

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori