Pizza cu pui

de Sylvia in Pizza, 20 Mai 2010 | 2157 vizualizari

 

Aseara a fost seara de pizza pentru baieti, aceasta a fost una dintre ele, o pizza lejera dar foarte gustoasa, cu bucati de piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • aluat de pizza ( preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare.
  • Pentru garnitura avem nevoie de
  • o jumatate de piept de pui taiat fasii subtiri,
  • o lingura sos de rosii, 
  • cateva ciuperci champignion crude taiate lamele fine,
  • mozzalla,
  • o jumatate de ardei taiat cubulete,
  • cateva masline,
  • ardei iute optional,
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de 15 minute, dupa ce este framantat cu uleiul de masline la sfarsit il lasam la dospit o ora apoi la frigider inca 30 de minute minim ( este secretul unul aluat bun si macerat este bine daca aveti timp sa il lasati si la frigider inainte de a prepara pizza ).


Intindem blatul de pizza si il ungem cu sos de rosii si il lasam pana pregatim celelalte ingrediente pentru a mai creste putin. Intr-o tigaie punem la incins o lingura de ulei masline si punem bucatile de pui la calit, condimentate cu sare si piper si lasam la foc mic pana se albesc, pret de cateva minute.


Pregatim pizza punand un strat de mozzarella rasa, ciupercile , feliile de pui si ardeiul taiat cubulete.La final garnisim cu cateva masline negre si cateva rondele de adrei iute.


Se da la cuptorul preincalzit inainte la temperatura maxima si lasam pe treapta cea mai de jos 10-15 minute . Este delicioasa si foarte consistenta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

20.05.2010, 13:04

Lia te servesc cu drag !

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 13:10

aoleooo sylvia, asta e preferata mea

Sylvia 1

21.05.2010, 13:48

Si a mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza din mălai cu vinete