Pizza cu salam

de marinicayou10 in Pizza, 4 Feb 2012 | 1987 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  •  1 kg de faina
  • un cubulet de drojdie
  • o lingurita de sare
  • 3-4 linguri de ulei
  • o lingurita zahar
  • 2 cani si jumatate de apa calduta

 pentru umplutura

  • salam de care doriti
  • cascaval
  • ciuperci
  • ardei gras
  • ceapa
  • busuioc
  • piper
  • putin usturoi

Sos:

  • 3 linguri pasta de tomate
  • o lingurita busuioc
  • sare
  • piper
  • o lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Blatul: Se pune faina intr-un castron,se face o adancitura in ea,si se pune drojdia inmuiata in cele 2 cani si jumatate de apa,se adauga uleiul,zaharul si sarea.Se framanta bine pana nu mai ramane faina in castron.Se lasa sa creasca 30-40 minute la loc calduros.Din cantitatea asta de aluat ies 4-5 blaturi subtiri de pizza.Daca faceti blt mai gros si mai pufos vor iesi 2-3


Sosul: Amestecam bine toate ingredientele mentionate mai sus pentru sos.

Se intinde din aluat o foaie nu prea groasa dar nici prea subtire,care se pune in tava unsa cu ulei...o ungem cu sos,adaugam cascaval dupa preferinta punem feliile de salam ,ciuperci,ardei gras taiat fideluta,un catel de usturoi taiat feliute,presaram busuioc si putin piper si dam la cuptor la foc maricel pentru doar cateva minute.O lasati sa se rumeneasca dupa preferinta

Serviti fierbinte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

marinicayou10 1

05.02.2012, 17:29

Pot sa iti dau si 2 feli daca vrei

iri_iri 1

05.02.2012, 21:29

pt ca are si arde imi place si mai mult

marinicayou10 1

06.02.2012, 00:14

Si mie imi place foarte mult cu ardei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala cu ou