Pizza cu salam si cascaval

de Angelina_Elena in Pizza, 8 Iun 2013 | 15305 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita de sare
  • apa calduta pentru framantat
  • salam uscat
  • cascaval Delaco Sofia
  • bulion
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si cascaval:

Aluat: cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfarmata si putina apa calduta.

Lasam sa dospeasca drojdia (vreo 10 minute), apoi adaugam sarea si uleiul de masline si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Dupa ce am framantat lasam aluatul la dospit la loc cald.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il scotem pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat intindem bulion, presaram  oregano, asezam feliile de salam si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.

Dam la cuptorul incins pana se coace blatul.

Se serveste calda cu ketchup sau sos grecesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si sunca