Pizza cu salam si cascaval

de Angelina_Elena in Pizza, 8 Iun 2013 | 10648 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita de sare
  • apa calduta pentru framantat
  • salam uscat
  • cascaval Delaco Sofia
  • bulion
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si cascaval:

Aluat: cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfarmata si putina apa calduta.


Lasam sa dospeasca drojdia (vreo 10 minute), apoi adaugam sarea si uleiul de masline si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.


Dupa ce am framantat lasam aluatul la dospit la loc cald.


Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il scotem pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat intindem bulion, presaram oregano, asezam feliile de salam si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.


Dam la cuptorul incins pana se coace blatul.


Se serveste calda cu ketchup sau sos grecesc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

10.06.2013, 15:51

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:26

delicioasa

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:38

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone