Pizza cu salam uscat si ghebe

de Angelina_Elena in Pizza, 29 Sep 2013 | 1139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 lingura untura
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • apa calduta
  • Topping:
  • salam uscat
  • ghebe
  • ceapa rosie
  • cascaval Delaco De Senvis
  • ketchup dulce Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat si ghebe:

Aluat:


Intr-un bol punem faina, oregano si sarea.


Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfaramitata, zaharul si incepem sa adaugam putina apa cat sa dizolvam totul.


Adaugam apoi untura. Treptat daugam apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Presaram putina faina peste aluat, il acoperim cu un servet curat si-l lasam sa dospeasca la loc cald, ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.


Pregatire:


Salamul il taiem feliute, ceapa curatata si spalata o taiem rondele, ghebele le taiem marunt iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici


Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.


Intindem o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat intindem un strat subtire de ketchup, asezam feliute de salam, cascaval ras, ghebe si rondele de ceapa rosie.


Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margine.


Se serveste calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Angelina_Elena 1

29.09.2013, 22:21

Rocsi

Lia_ 1

30.09.2013, 06:50

ff buna

Angelina_Elena 1

30.09.2013, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)