Pizza cu sardine

de deyutzky in Pizza, 28 Sep 2013 | 1093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat (pt o tava cu diametrul de 26 cm):
  • 1 ou
  • 1 cana de faina
  • 1/2 lapte caldut
  • 70 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 1 conserva sardine in sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 pumn de masline
  • 3 linguri ketchup Univer
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sardine:

Blat:


Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem oul, laptele,uleiul si sarea si framantam bine.


Intindem aluatul cu sucitorul intr-o foaie rotunda.


Tapetam tava cu hartie de copt si punem blatul.


Pregatim un sos din urmatoarele ingrediente: sardinele pe care le maruntim cu o furculita, ketchup, usturoiul tocat marunt, oregano, sare si piper dupa gust.


Intindem sosul pe toata suprafata blatului, adaugam ceapa taiata julien si maslinele.


Dam la cuptor pentru aprox. 45 de min la foc mic.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sardine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.09.2013, 21:07

Super

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 21:56

mirela0911 1

29.09.2013, 13:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi