Pizza cu spanac

de katty in Pizza, 4 Ian 2015 | 592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 1 cana faina,
  • 10 gr drojdie proaspata,
  • sare,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • apa calduta,
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250 gr spanac congelat frunze
  • 100 gr telemea
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 linguri ulei
  • 250 gr feta
  • 2 linguri susan
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu spanac:

Dizolvati drojdia impreuna cu sarea si zaharul in putina apa calduta.Cerneti faina intr-un castron,faceti o adancitura si puneti amestecul impreuna cu uleiul de masline.Amestecati si adaugati cate putina apa calduta pana obtineti un aluat nelipicios ,usor de modelat ,pe care il lasati sa creasca 15 minute.


Intre timp tocati ceapa fin si caliti-o in ulei.Adaugati spanacul usor decongelat si tineti la foc mic ,amestecand usor pana se dezgheata bine tot spanacul si scade apa.Dati jos si amestecati cu telemeaua ,100 gr brana feta sfaramate si piperul macinat..Intindeti aluatul de pizza pe o forma,asezati deasupra compozitia,apoi restul de branza taiata cubulete.Presarati deasupra susanul si dati la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:31

Ksenya 1

05.01.2015, 09:26

usoara!

dantes 1

05.01.2015, 13:33

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!