Pizza cu spanac

de katty in Pizza, 4 Ian 2015 | 517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 1 cana faina,
  • 10 gr drojdie proaspata,
  • sare,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • apa calduta,
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250 gr spanac congelat frunze
  • 100 gr telemea
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 linguri ulei
  • 250 gr feta
  • 2 linguri susan
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu spanac:

Dizolvati  drojdia impreuna cu sarea si zaharul in putina apa calduta.Cerneti faina intr-un castron,faceti o adancitura si puneti amestecul impreuna cu uleiul de masline.Amestecati si adaugati cate putina apa calduta pana obtineti un aluat nelipicios ,usor de modelat ,pe care il lasati sa creasca 15 minute.

Intre timp tocati ceapa fin si caliti-o in ulei.Adaugati spanacul usor decongelat  si tineti la foc mic ,amestecand usor pana se dezgheata bine tot spanacul si scade apa.Dati jos si amestecati cu telemeaua ,100 gr brana feta sfaramate si piperul macinat..Intindeti aluatul de pizza pe o forma,asezati deasupra compozitia,apoi restul de branza  taiata cubulete.Presarati deasupra susanul si dati la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu spanac-0
Pizza cu spanac-1
Pizza cu spanac-2

COMENTARII (5)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:31

Ksenya

Ksenya 1

05.01.2015, 09:26

usoara!

dantes

dantes 1

05.01.2015, 13:33

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!