Pizza cu spanac

de katty in Pizza, 4 Ian 2015 | 666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 1 cana faina,
  • 10 gr drojdie proaspata,
  • sare,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • apa calduta,
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250 gr spanac congelat frunze
  • 100 gr telemea
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 linguri ulei
  • 250 gr feta
  • 2 linguri susan
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu spanac:

Dizolvati drojdia impreuna cu sarea si zaharul in putina apa calduta.Cerneti faina intr-un castron,faceti o adancitura si puneti amestecul impreuna cu uleiul de masline.Amestecati si adaugati cate putina apa calduta pana obtineti un aluat nelipicios ,usor de modelat ,pe care il lasati sa creasca 15 minute.


Intre timp tocati ceapa fin si caliti-o in ulei.Adaugati spanacul usor decongelat si tineti la foc mic ,amestecand usor pana se dezgheata bine tot spanacul si scade apa.Dati jos si amestecati cu telemeaua ,100 gr brana feta sfaramate si piperul macinat..Intindeti aluatul de pizza pe o forma,asezati deasupra compozitia,apoi restul de branza taiata cubulete.Presarati deasupra susanul si dati la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:31

Ksenya 1

05.01.2015, 09:26

usoara!

dantes 1

05.01.2015, 13:33

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui