Pizza cu telemea

de allube in Pizza, 13 Oct 2013 | 1253 vizualizari

 

O pizza nu necesita multa munca, important este ca din ingredientele care sunt, la un moment dat, in frigider sa prepari ceva gustos si hranitor. Putina creativitate si gata masa!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 600 gr.faina
  • un cublulet drojdie
  • putina sare, zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa cat cuprinde
  • Sos:
  • ketchup iute
  • Topping:
  • branza telemea
  • ceapa taiata rondele
  • gem de caise
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu telemea:

Drojdia, cu zaharul si 100 ml apa calduta se amesteca intr-un vas.Maiaua formata se amesteca cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda si se lasa la crescut. Se taie in 3 parti, fiecare se intinde intr-o forma.


Ketchup-ul cu gemul de caise se amestexa si se intinde peste aluat.Se pune deasupra branza telemea (eu am dat-o pe razatoare), ceapa si maslinele, iar pentru decor am pus cateva ciupercute.


Gustul este extraordinar, aroma iute de la ketchup combinata cu gemul dulce acrisor este incredibila! Trebuie neaparat sa o incercati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

13.10.2013, 21:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza