Pizza cu ton

de Ligia Bxl in Pizza, 27 Aug 2013 | 1069 vizualizari

 

Acum e randul pizzei,pentru ca aveam ceva ton prin casa de ce sa nu facem cu ton nu? sper ca e si pe placul vostru :)

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 500 gr de faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 7 linguri ulei
  • sare
  • piper

pentru umplutura:

  • 2 cutii de ton in ulei de masline
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 150 gr de cascaval
  • cateva masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Drojdia se farama intr-un bol,se adauga peste putina apa si pe deasupra se presara putin zahar,acoperim sa fermenteze.


Dupa ce a crescut se face o coca din toate ingredientele,apoi se lasa la crescut acoperind vasul cu un prosop curat.


Se intinde o foaie cu ruloul si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.


Foaia de pizza se inteapa cu furculita,apoi se pun rosiile taiate rondele,ardeii taiati fasii,maslinele taiate rondele,sare si piper dupa gust si cascavalul ras se presara pe deasupra.


Se da la cuptor ptr 15 minute,apoi se scoate tava si se adauga tonul scurs de ulei,apoi se da iar la cuptor pentru cateva minute sa se rumeneasca putin.


Se poate servi cu ketchup.Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

tanyapatap 1

28.08.2013, 09:22

ARATA SUPER SI O FRUMOASA PREZENTARE !!

Ligia Bxl 1

28.08.2013, 10:36

mihaela multumesc,si eu acolo cum pot ma stradui sa iasa bun si frumos,nu sunt profesionista

Ligia Bxl 1

28.08.2013, 10:37

tanya merci frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat