Pizza cu ton

de mirela0911 in Pizza, 22 Sep 2013 | 1365 vizualizari

 

Nu pot sa spun decat ca a fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

Pt. Blat :

  • 500 g faina alba,
  • drojdie proaspata cat o nuca,
  • sare,
  • apa calduta cat cuprinde ca sa iasa un aluat potrivit care se lasa la dospit.

Pt.toping :

  • o conserva de peste ton maruntit,
  • o ceapa rosie,
  • un catel de usturoi,
  • masline negre si mozzarela.

Pt sosul de pizza :

  • 250 ml bulion, sare, zahar, oregano.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Se pune bulionul pe foc si se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin apoi se condimenteaza dupa gust. La final se adauga oregano. Se intinde blatul de pizza si se pune in tava.


Se unge blatul cu sosul de rosii, se pune deasupra tonul scurs de ulei, ceapa taiata juliene si usturoiul taiat feliute, si maslinele. Se rade deasupra mozzarela si se da la cuptor.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

22.09.2013, 22:34

E buna pentru cine consuma peste

mirela0911 1

23.09.2013, 15:01

Multumesc a fost foarte buna!

babi5 1

23.09.2013, 21:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose