Pizza cu ton

de AnyCostescu in Pizza, 27 Sep 2013 | 518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat vezi reteta pizza mela rosa
  • 1 conserva ton
  • un sfert de ceapa alba
  • 50 g masline negre ( fara samburi)
  • 2 linguri de ketchup Univer
  • 2 linguri de cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Facem aluatul dupa reteta pizza mela rosa.

Intindem aluatul. si il punem in tava in care vom coace pizza.

Se unge cu ketchup univer.

Se adauga tonul scurs, maslinele taiate felii , ceapa taiata feliii mici si cascavalul.

Se da la cuptor circa 20 minute.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Alexandra Elena 1

27.09.2013, 21:30

vreau si eu o felie

AnyCostescu 1

27.09.2013, 22:48

Multumesc

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 10:14

Una din preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!