Pizza in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 6006 vizualizari

 

ceva bun....si rapid

 

INGREDIENTE

  • 800gr foietaj
  • 6felii pastrama,sau sunca presata,sau jambon
  • 1ardei rosu
  • 1/2conserva ciuperci
  • 1 ou
  • 50gr telemea
  • 50gr cascaval
  • parmezan
  • piper
  • ketchup
  • 3linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in foietaj:

Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei.


Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul.


Intindem aluatul de foietaj si intindem pe el smantana amestecata cu ketchup-ul,apoi presaram piper.Adaugam pastrama,ciupercile,telemeaua,cascavalul si ardeiul.Rulam foietajul si dam la congelator 20minute sa se intareasca putin si sa il putem taia felii de vreun centimetru.Punem pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina peste care am pus o hartie de copt.Cu un ou batut ungem fiecare bucatica,apoi presaram parmezan.


Dam la cuptor 20-25minute.Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

ela 1

20.09.2010, 15:22

Mihaela in realitate era tare apetisanta....in poze a iesit tare urat

mena29 1

22.09.2010, 08:24

mie-mi place cum arata

mira86 1

01.10.2010, 02:45

Arata super ,o idee super pentru aperitive la petreceri ,numai la cuvintul PIZZA mi se face o foameeeee


COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi