Pizza mexicana

de camelia75 in Pizza, 2 Ian 2013 | 5276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pt blat
  • l apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 400 gr faina
  • 4 linguri ulei
  • Ingrediente topping
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva mexico mixx(porumb,ardei,mazare)
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza mexicana:

1.Intr-un bol punem faina amestecata cernuta.


2.Intr-un castronel se amesteca drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul.Amestecam pana se face ca o pasta.Aceasta pasta o punem in bolul cu faina,(in mijloc)acoperim cu prosop si lasam la crescut timp de 15-20 minute la loc cald.


Dupa cele 20 minute adaugam uleiul,sarea,apa, pentru a forma un aluat moale si elastic,dar nelipicios.Se mai lasa aluatul,acoperit, 10-15 minute la loc cald.


Foaia se intinde cu sucitorul si trebuie sa aiba 1-2 cm grosime.Tava trebuie unsa cu ulei.


Urmeaza sa punem toppingul,sosul de tomate, ciupercile,mixul mexican,maslinele si la final se rade mozzarella.Puteti adauga si condimente ca busuioc,oregano,insa noi o preferam fara…


Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15-20 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

sebirizescu 1

02.01.2013, 21:59

faina

adry88 1

03.01.2013, 11:33

tare buna

Lau 1

03.01.2013, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat subtire