Pizza rapida la tigaie

de Giana in Pizza, 10 Iul 2014 | 3888 vizualizari

 

Aceasta reteta de pizza este numai buna atunci cand suntem grabiti. Prepararea ei dureaza 20 de minute iar blatul este pufos.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri de iaurt
  • 1,5 linguri cu ulei
  • 3 cesti (mici) cu faina - am masurat cu ceasca de cafea turceasca
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • sare
  • 1 lingura cu sos de rosii
  • sucuk (carnati turcesti)
  • crenvursti sau parizer
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida la tigaie:

Se taie felii sucukul si crenvurstii, se calesc foarte putin intr-o tava unsa cu ulei.


Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru aluat si se omogenizeaza compozitia cu o lingura. Vom obtine un aluat elastic putin mai gros decat aluatul de chec.


Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se intinde aluatul cu ajutorul unei linguri. In cazul in care aluatul se lipeste de dosul lingurii sau se intinde greu, putem unge lingura cu putin ulei. Se unge blatul cu sosul de rosii, se adauga mezelurile, iar deasupra se presara cascaval razuit.


Se acopera pizza cu un capac, se pune tigaia la flacara mare timp de un minut, dupa care se lasa la foc mic pana se coace. In maxim 10 minute trebuie sa fie gata, controlati blatul sa nu se arda dedesubt.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte ingrediente la topping, daca sunt crude trebuie putin calite inainte deoarece blatul se coace foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Giana 1

11.07.2014, 02:11

Cand a fost concurs n-am participat pt ca nu aveam idei Acum se da concurs la mine in bucatarie pt ca nu stiu ce sa mai gatesc diminetile.

JulyCris 1

11.07.2014, 10:54

mirela0911 1

13.07.2014, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca