Pizza surpriza (impaturata)

de adinaciosescu in Pizza, 2 Aug 2011 | 4622 vizualizari

 

Este o altfel de pizza, de care ai mei sunt intodeauna incantati indiferent de ce contine.Intotdeauna este o surpriza ...

 

INGREDIENTE

Blatul

  • 500 grame faina
  • 25 grame drojdie instant dr.Oetker
  • 250 ml.apa calduta
  • 1lingurita de sare
  • 3 linguri de ulei de masline

Umplutura

  • ceea ce gasesti prin gradina,piata sau frigider

eu in cazul de fata am folosit:

  • ceapa alba si rosie
  • ardei gras 
  • ardei kapia
  • ciuperci
  • porumb dulce
  • carnati usor prajiti
  • sunca de casa taiata fin
  • rosii chery
  • verdeata din abundenta
  • branza telemea
  • condimente dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza surpriza (impaturata):

Compozitia:tai legumele bucati,prajesti carnatul,adaugi verdeata tocata marunt,adaugi sunca ,ciupercile si tot ce mai vrei(masline,cascaval,salam...etc)


Blatul:amesteci faina cu drojdia,sarea si apa calduta si framanti pret de 10-15 minute,pana nu se mai lipeste de degete.Lasi aluatul la dospit la loc ferit de curenti pret de 30 minute,pana isi dubleaza volumul.


Mai framanti putin,faci bile de aluat,cat vrei tu de mari,le intinzi ,pui cu lingura compozitie,indoi aluatul acoperind compozitia si presezi cu furculita marginile ca sa nu se desfaca.Ungi cu ulei de masline sau cu ou batut(ceea ce am si facut de asta data),razalesti telemea sau cascaval deasupra si dai la cuptor la foc moderat,pana se auresc bine.

 

TIPS-URI

1

poti folosi la blat ulei de floarea soarelui 

2

poti sa o faci de post,adica doar cu legume

3

mie mi-au iesit 15 bucati potrivite,asta depinde si de faina care o folosesti.Eu folosesc faina de Carani-Timisoara care e excelenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza surpriza (impaturata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

03.08.2011, 21:31

minunate

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:54

iri_iri 1

15.08.2013, 11:24

place mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pizza Shaorma