Pizza asortata cu somon

de Sylvia in Pizza, 16 Iun 2010 | 2533 vizualizari

 

Pentru ca a fost seara de pizza am profitat de ocazie si am testat o noua reteta, am adaugat in plus de ce puneam de obicei somon afumat si a iesit excelenta.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de aluat de pizza  facut din :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere,
  • 250 ml apa,
  • sare.
  •  Pt garnisit pizza avem nevoie de :
  • o bula de mozzarella proaspata,
  • cateva linguri de cascaval ras si cateva felii de cascaval,
  • o lingura de sos de rosii,
  • oregano,
  • o mana buna de ciuperci champinion, 
  • cateva rondele de chorizo,
  • o felie de jambon taiat feliute
  • 100 grame de somon afumat taiat bucatele.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza asortata cu somon:

Aluatul dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.


Se intinde foaia de pizza si se garniseste cu sosul de rosii peste care se pune oregano si branzeturile.


Punem apoi un strat de ciuperci si facem trei parti fiecare cu alta aroma, punem pe una rondelel de chorizo, pe alta jambonul si pe ultima bucatile de somon. Mai presaram putine ierburi aromate si e gata pentru pus la cuptor.


Se da la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 15-18 minute depinde cat de crocanta o doriti. A iesit super gustoasa si aromata, partea cu somon a fost ceva mai buna am zis eu , pacat ca era tarziu si poza nu a iesit foarte bine dar poate reusesc sa va tentez .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza asortata cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sylvia 1

17.06.2010, 10:41

Si eu ti-am admira pizza ta super buna cu somon, ma tenteaza sa fac zilele astea o tarta sarata cu file de anchois. Multumesc de laude si retetele tale merita toate furculitele din lume

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 10:46

Deja ma abonez la aceasta tarta cu file de anchois

mena29 1

17.06.2010, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza