Pizza taraneasca

de simona72 in Pizza, 16 Sep 2013 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina alba
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplut:

  • felii de sunca si feli de rulada din piept de porc
  • 1 mana ciuperci
  • 1 mana masline verzi fara samburi
  • 200 gr cascaval
  • frunzulite de oregano

pt sos:

  • 1 cescuta sos de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.

Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de rulada si le-am distribuit peste pizza, felii de ciuperci, masline verzi, frunzulite de oregano pt decor. Am dat pizza la cuptorul incins la 190-200 grade pt 10 minute.

Serviti calda cu sos de rosii s-au ketchup. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza taraneasca-0
Pizza taraneasca-1
Pizza taraneasca-2
Pizza taraneasca-3
Pizza taraneasca-4
Pizza taraneasca-5
Pizza taraneasca-6
Pizza taraneasca-7
Pizza taraneasca-8
Pizza taraneasca-9
Pizza taraneasca-10
Pizza taraneasca-11

COMENTARII (26)

Rux

Rux 1

16.09.2013, 22:59

Foarte foarte foarte buna Simonici! Deliciu!

Ubulika

Ubulika 1

20.09.2013, 08:19

si eu vreauuu

babi5

babi5 1

15.12.2014, 15:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro