Pizza vegetariana

de Julie in Pizza, 13 Apr 2011 | 2492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • ½ lingurita sare,
  • 1 lingurita drojdie uscata,
  • 250 g faina.
  • Umplutura:
  • 200 g legume congelate,
  • 100 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 3 linguri ulei,
  • masline,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura. Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in ulei timp de 6-7 min. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc. Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.04.2011, 11:00

am facut si eu mamei si i-a placut enorm

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:15

adry88 1

25.05.2011, 22:10

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!