Pizza vegetariana

de babi5 in Pizza, 30 Sep 2013 | 910 vizualizari

 

O pizza buna, usoara si taman buna pentru cei care postesc.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 10 cm praz (partea alba)
  • 1 virf lingurita oregano
  • 100 gr porumb conserva
  • 50 ml ketchup Univer
  • 2 linguri ulei de floarea oarelui
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • apa calduta cit cuprinde faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Se pune faina intr-un castron, se face un cuib in ea, se adauga sarea, zaharul, drojdia si apa calduta. Se face o maia si se lasa sa creasca 10 minute. Apoi adaugam uleiul si apa calda atit cit sa framintam un aluat usor elastic sa-l putem intinde. Lasam la crescut, apoi intr-o tava tapetata cu hirtie de copt am intins aluatul, am uns cu ketchupul, am pus oregano, rondelele de praz, ardeiul taiat fisiute si porumbul boabe. Am pus la cuptorul in prealabil incins la 180 de grade.


Pizza este gata pentru a fi servita.


Pofta buna sa aveti.

 

TIPS-URI

1

E bine ca prazul sa fie putin calit fiindca asa crud primeste o tenta de amarui .

2

Cine mai doreste poate adauga ketchup..picant sau dulce..

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

30.09.2013, 22:06

nilgun

babi5 1

30.09.2013, 22:07

Rocsi

adry88 1

01.10.2013, 08:52

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza