Plachie de cod

de Andra_Constantinescu in Peste, 7 Ian 2016 | 780 vizualizari

 

O mancarica tare buna daca va place pestele!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa;
  • 4 linguri ulei;
  • 3 fileuri mari de cod;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • busuioc;
  • oregano;
  • 4 linguri bulion.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de cod:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se pune intr-o tava impreuna cu 4 linguri de ulei.


Codul se spala si se taie in jumatati. Se aseaza in tava si totul se presara cu boia de ardei dulce, sare, busuioc uscat si oregano uscat.


Se introduce tava la cuptor pana cand ceapa si pestele se rumenesc, apoi se adauga bulionul, se distribuie in toata tava, apoi aceasta se mai introduce la cuptor pentru 15-20 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de cod" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

07.01.2016, 19:53

mirela0911 1

08.01.2016, 10:22

Nu știu cum e dar as gusta un pic!

dantes 1

09.01.2016, 14:15

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pasta de "Rizeafca"