Placinta a la Vasi

de nico15 in Pui, 10 Feb 2013 | 13349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 cepe mari
  • 400-500 g ciuperci proaspete/sau 2 cutii scurse de zeama
  • 5 oua si un galbenus
  • 300 ml de smantana lichida pentru gatit
  • Condimente:
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • oregano
  • 200 g cascaval
  • 2-3 linguri de ulei
  • 100gr unt
  • Foietaj
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta a la Vasi:

Fierbi pieptul de pui, separate fierbem ouale. Ungi tava cu ulei si tapetezi cu faina, scoti foetajul si il intinzi cu sucitorul presari faina, dupa care il pui in tava.


Tai ceapa si o calesti in uleiul amestecat cu unt, adaugi ciupercile(dupa calirea cepei),iar dupa cateva minute (5-7) pui pieptul taiat cubulete(in tot acest timp amesteci continu sa nu sa prinda), adaugi condimentele dupa gust, apoi iei compozitia de pe foc si o lasi la racit cateva minute.


Dupa ce s-a racit incorporezi un ou si smantana(3/4). Se va rade cascavalul, iar celelalte oua(care le-am pus la fiert le cureti si le tai rondele, doar doua oua).


Torni in tava jumatate din compozitie, presari cascavalul ras si asezi restul de rondele de ou de la celelale doua oua, continui adaugand urmatorul rand de compozitie, adaugi mararul spalat si tocat, acoperi totul cu cealalta foaie de foetaj si ungi placinta cu un galbenus de ou, amestecat cu smantana ramasa, presari cu sare si piper. Se da la cuptor 50-60 de minute la temperature 170-180 grade C.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta a la Vasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.02.2013, 18:05

Mmmmm super!

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:30

waw!

MotanLaOale 1

11.02.2013, 08:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval