Placinta cu branza de burduf si telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2014 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta din comert
  • 250 gr. branza de burduf
  • 1 iaurt mic natur
  • 150 gr. telemea de oaie
  • 1 ou
  • 1 legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de burduf si telemea:

Foile de placinta se taie fasii,apoi se coc in cuptor pana devin aurii.


Lasam cuptorul pornit,la temperatura de 175 grade.


Mixam branza de burduf cu iaurtul si telemeaua trecuta pe razatoarea fina, pana obtinem o crema omogena. Adaugam mararul,amestecam bine compozitia de branza.


Zdrobim foile cu palmele, asezam un strat de foi zdrobite intr-o forma de silicon.


Adaugam un strat de crema de branza, apoi iar un strat de foi sfaramate, iar branza, iar foi maruntite.


Peste ultimele 2 linguri de crema de branza spargem un ou, amestecam bine si turnam acest amestec peste placinta din forma de silicon.


Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute, pana se rumeneste frumos.


Scoatem placinta din cuptor, o rasturnam pe un platou, lasam la racorit si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de burduf si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

08.10.2014, 10:07

Andreea Caroline 1

08.10.2014, 17:45

_Alina_ 1

09.10.2014, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!