Placinta cu branza de vaci si stafide

de kamy in Dulciuri, 28 Oct 2010 | 22286 vizualizari

 

mi-era dor

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 3 pachete branza de vaci(750 gr.)
  • 5 oua
  • 150 gr.zahar
  • 250 ml lapte
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr.stafide(1 pachet)
  • coaja de la o lamaie(rasa)
  • 1 plic intaritor pt.prajituri cu branza dr.Oetker
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaci si stafide:

Am facut focul la cuptor.


O tava am tapetat-o cu unt si faina,am pus o foaie de aluat,am intepat-o cu furculita din loc in loc si am dat-o la cuptor pt.10 min la foc mic.


Intre timp intr-un castron am batut cele 5 oua cu zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit,am adaugat branza,laptele,coaja de lamaie rasa,putina sare,intaritorul pt branza si am urmat instructiunile de pe plic...adica:la inceput,30 de sec.le-am amestecat la viteza mica iar dupa aceea 3 min la viteza maxima,dupa care am adaugat stafidele amestecandu-le in compozitie cu o lingura.


Am scos tava din cuptor,am presarat pe foaia de aluat putin gris,am pus compozitia,am pus cealalta foaie de aluat pe care am intepat-o cu furculita din loc in loc si am introdus tava in cuptor la foc mic.


Cand foaia de deasupra s-a rumenit,placinta e gata(eu am tinut-o cam 30 min in cuptor...dar fiecare isi cunoaste cuptorul)am pudrat-o si.....


Pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

taiati placinta cand e aproape rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

kamy 1

12.01.2011, 12:48

elena...cand mai fac te anunt asta-i expirata demult

Tcc 1

03.03.2011, 12:57

Da ! Imi place ! Arata la fel !

kamy 1

03.03.2011, 13:10

tcc...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Clatite banatene