Crema de zahar ars

de ana in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 l lapte
  • 8 oua
  • 400 gr zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Laptele il punem la fiert cu 200 de gr zahar.Intr-o cratita punem restul de zahar la topit ,amestecand continu, cand s-a topit detot stingem focul si prin miscari circulare imbracam peretii craticioarei cu zaharul topit.Rotim pana zaharul incepe sa se intareasca .

Batem albusurile pe care le incorporam in laptele fierbinte apoi incorporam galbenusurile batute bine in prealabil.

Copozitia rezultata o punem in craticioara imbracata in zahar ars ,apoi coacem la cuptor la bain marie pana se incheaga bine compozitia.Cand e gata stingem focul si lasam sa se raceasca bine inainte de a o rasturna pe platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

madi_marin 1

10.06.2010, 19:43

Ana....am facut si eu azi crema de zahar ars dupa reteta ta si pot sa spun ca a iesit perfecta.....sunt foarte incantata, numai asa o sa o fac de acum inainte.... multumesc pentru reteta....

ana 1

10.06.2010, 19:48

Madi nu pot decat sa ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit .Poze?

madi_marin 1

10.06.2010, 20:16

Ana....acum vin si pozele....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit rapid