Placinta cu branza si marar

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 1896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua
  • sare (dupa gust)
  • 1 lingura smantana
  • 2 legaturi de marar verde
  • 2 foi aluat (foietaj) cumparat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Branza de vaci se amesteca cu sare dupa gust, 3 oua si mararul verde tocat marunt. La final punem si lingura de smantana. Se amesteca bine si se lasa la rece pentru 30 minute.


Pentru a pune placinta la cuptor avem nevoie de tava de la cuptor. Ungem tava cu ulei si punem hartie de copt pentru a nu se prinde de tava. Intindem o foaie de aluat pe tava, deasupra punem compozitia de branza, peste branza punem cealalta foaie de aluat. La final ungem placinta cu un ou batut bine. Se pune placinta la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 90 minute pe nivelul 2 de jos in sus al cuptorului.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

COSTEO 1

12.08.2013, 15:21

Multumesc dragilor!

laura_n 1

12.08.2013, 18:28

ce mult imi place

laura_n 1

12.08.2013, 18:28

ce mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu bacon si ciuperci