Placinta cu branza si spanac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 6679 vizualizari

 

O reteta adaptata cum ne place noua...

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi ptr placinta
  • 100 g unt topit
  • 500 g spanac congelat
  • 500 g branza telemea
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga spanacul si se mai lasa pe foc mic 5-10 min invartind din cand in cand pana scade apa. Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga branza telemea maruntita.

Ouale se bat impreuna cu smantana, o lingurita de sare si putin piper, apoi se amesteca cu spanacul.

Intr-o tava unsa cu unt se pun pe rand 6 foi de placinta care se ung pe rand cu unt. Se toarna spanacul, iar deasupra se pun alte 6 foi de placinta unse cu unt.

Se da la cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

housy 1

26.06.2010, 21:41

na ca sa vezi, asa tare mi-a facut cu ochiul reteta asta ca am si facut-o....o tzar adaptata dupa adaptarea ta, functie de ce-am avut prin casa. take a look on my profile sa vezi ce-o iesit...multumesc de idee

housy 1

26.06.2010, 21:42

ce bebel scumpic ai. sa-ti traiasca ! ptiu sa nu-l deochi

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L