Placinta cu branza si spanac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 6879 vizualizari

 

O reteta adaptata cum ne place noua...

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi ptr placinta
  • 100 g unt topit
  • 500 g spanac congelat
  • 500 g branza telemea
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga spanacul si se mai lasa pe foc mic 5-10 min invartind din cand in cand pana scade apa. Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga branza telemea maruntita.


Ouale se bat impreuna cu smantana, o lingurita de sare si putin piper, apoi se amesteca cu spanacul.


Intr-o tava unsa cu unt se pun pe rand 6 foi de placinta care se ung pe rand cu unt. Se toarna spanacul, iar deasupra se pun alte 6 foi de placinta unse cu unt.


Se da la cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

housy 1

26.06.2010, 21:41

na ca sa vezi, asa tare mi-a facut cu ochiul reteta asta ca am si facut-o....o tzar adaptata dupa adaptarea ta, functie de ce-am avut prin casa. take a look on my profile sa vezi ce-o iesit...multumesc de idee

housy 1

26.06.2010, 21:42

ce bebel scumpic ai. sa-ti traiasca ! ptiu sa nu-l deochi

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Quiche lorraine