Placinta cu carne "raze de soare"

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 1744 vizualizari

 

ceva usor si delicios

 

INGREDIENTE

  • pt aluat avem nevoie de:
  • 300 gr faina
  • 1 cana lapte
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lg zahar
  • 1 lg sare
  • 1 pliculet drojdie
  • pt umplutura
  • 200 gr carne tocata de vita-porc
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 lg suc de rosii
  • 1/2 ardei gras galben
  • sare
  • oregano
  • decor
  • masline
  • pt uns
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne "raze de soare":

Aluatul:


Incalzim laptele. Punem intr-un bol faina, zahar, sare si drojdia. Laptele il turnam deasupra. Framantam pana se leaga aluatul. Punem uleiul de masline mai framantam putin si lasam la crescut jumatate de ora


Amestecam toate ingredientele pt umplutura.


Aluatul il impartim in 2. Facem o foaie si peste ea intindem compozitia de carne si deasupra acoperim iar cu o foaie de aluat. In mijloc facem un cerc cu ajutorul unui bol si cu cutitul taiem razele soarelui dupa care le rulam putin. Ungem cu oul batut cu sare presaram cu maslinele taiate si dam la cuptor pentru 30 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne "raze de soare"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

29.10.2013, 08:41

super!! ti-a iesit tare bine!!

AnyCostescu 1

29.10.2013, 17:12

RuxyRux 1

29.10.2013, 17:12

Cred ca e o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac şi carne tocata