Placinta cu carne si ciuperci

de diaconta in Pui, 4 Iun 2011 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 20 gr drojdie
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • apa calduta
  • un piept de pui
  • 500 gr ciuperci champignion
  • 2 oua
  • 100 gr branza topita
  • 2 morcovi
  • cascaval
  • ceapa uscata si ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • ulei
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Din faina,drojdie,ulei si sare  se framanta un aluat cu apa calduta.Se lasa la dospit cam 30 de minute.

Pieptul de pui se toaca marunt.Ciupercile se spala si se taie felii mai mari.Morcovul se curata si se razuieste.

Intr-o cratita punem putin ulei si punem ciupercile la prajit.Separat punem la fel ulei si ceapa,apoi adaugam morcovul si pieptul de pui.Lasam putin sa se prajeasca apoi adaugam supa de pui si lasam sa fiarba.Cand carnea a fiert,adaugam si ciupercile si condimentam.La final adaugam multa verdeata.

Batem cele doua oua si le punem in amestec,pastram doar putin ca sa ungem foaia de deasupra.

Adaugam in compozitie si branza topita.

Impartim coca si intindem o foaie,restul il pastram pentru fasiile cu care vom acoperi umplutura.

Intr-o tava tapetata punem foaia,apoi adaugam umplutura.Razuim cascaval si punem fasii de aluat,pe care apoi le ungem cu oul pastrat.

Punem la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

diaconta 1

22.06.2011, 19:33

Betty,nu mai este dar ti-o recomand cu mare drag

nadina73 1

05.07.2011, 02:04

Hmmmmmmmmmmm vad ca nici aici nu mai stigat vezi ca maine ai de lucru nu gluma pana vin sa faci si placinta deasta

diaconta 1

05.07.2011, 18:10

Nu te-am strigat Nadina,ca n-ai prea stat cu noi tu vino,ca io-ti fac de toate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci cu piept de pui