Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Noi 2013 | 2326 vizualizari

 

Trebuia sa le fac felul si celei cremoase si celei pufoase ca batea la usa termenul de expirare...ca sa ne intelegem e vorba de produsele Delaco....deci le-am unit in sfanta placinta cu stafide.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta Linco -400 g
  • 6 oua
  • ceva fin pufos-140 g
  • ceva fin cremos-150 g
  • 200 g branza dulce
  • 3 linguri smantana groasa
  • 180 g stafide
  • 200 g zahar
  • 1 plic de zahar burbon
  • 1 cana de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos:

Am desfacut foile si le-am numarat erau 13,asa ca am impartit in 3 ,doua din ele au avut 4 foi,iar a treia 5 foi.Fiecare foaie am uns-o cu ulei.Am pregatit umplutura.Ouale cu zaharul si zaharul burbon, le-am frecat cca 10 min,apoi am adaugat toate branzeturile si smantana,am omogenizat si am impartit umplutura in trei,nu prea le-am nimerit eu egale,ca ultima foaie a avut mai mult si s-a labartat in cuptor.....


Am intins umplutura peste foi si le-am rulat,avand grija sa inchid bine capetele sa nu iasa umplutura ( nu-mi place sa pun gris ca sa le lege mai bine).Am asezat cele 3 suluiri in tava tapetata cu hartie de copt,le-am uns cu ulei deasupra,am lasat cca 20 min la cuptor,apoi am scos un pic tava sa le crestez si sa torn o cana cu lapte peste sulurile de placinta si am mai lasat cca 20 min.Le-am pudrat cu zahar si le-am taiat.Eu am mancat asa fierbinte,pentru asa-mi place.


Voi serviti cum vreti..

 

TIPS-URI

1

cand dam tava la cuptor dedesupt punem o cratita cu apa sa nu se arda prea rau foile dedesupt...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 21:45

cristi1980 1

03.11.2013, 22:01

babi5 1

23.12.2013, 08:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brânzoaice