Placinta cu ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2009 | 7182 vizualizari

 

Dupa o idee Lily.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 330 ml lapte
  • 1 plic garant pentru aluaturi dospite
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia
  • 3 oua
  • marar
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 pahar de iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Intre timp se prepara umplutura. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul tocat, apoi ciupercile. Se condimenteaza si se adauga mararul tocat. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga ouale batute.
Se imparte aluatul in trei si se intind foi dreptunghiulare subtiri. Se aseaza umplutura pe jumatate si se acopera cu cealalta jumatate. Se aseaza in tava, pe hartie de copt, incretind un pic sa incapa toate trei. Turnam deasupra iaurtul amestecat cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie patratele. Merge super bine cu iaurt ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

rivka 1

04.01.2010, 22:38

trebuie sa o incerc si eu cred ca iese grozava si cu aluat de foietaj.

cristeena20 1

04.12.2012, 13:12

wowwwwwww..ce bine arata si ce buna tre sa fie!!!

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:03

eu am trecut-o la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omleta cu verdeturi de primavara

de Adi 4

la 12:08

Salata Somn usor

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (la cuptor)