Placinta cu ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2009 | 8904 vizualizari

 

Dupa o idee Lily.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 330 ml lapte
  • 1 plic garant pentru aluaturi dospite
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia
  • 3 oua
  • marar
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 pahar de iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Intre timp se prepara umplutura. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul tocat, apoi ciupercile. Se condimenteaza si se adauga mararul tocat. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga ouale batute.
Se imparte aluatul in trei si se intind foi dreptunghiulare subtiri. Se aseaza umplutura pe jumatate si se acopera cu cealalta jumatate. Se aseaza in tava, pe hartie de copt, incretind un pic sa incapa toate trei. Turnam deasupra iaurtul amestecat cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie patratele. Merge super bine cu iaurt ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rivka 1

04.01.2010, 22:38

trebuie sa o incerc si eu cred ca iese grozava si cu aluat de foietaj.

cristeena20 1

04.12.2012, 13:12

wowwwwwww..ce bine arata si ce buna tre sa fie!!!

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:03

eu am trecut-o la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de vinete coapte cu paine prajita