Placinta cu dovleac

de vero_closca in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 16227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (nu foietaj)
  • 1 kg dovleac pe care il razi pe razatoarea mare
  • 1 cana zahar
  • 2-3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pachet margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

amesteci dovleacul ras si scurs cu zahar si vanilie

ungi o tava cu margarina

pui cate 3 foi odata,le ungi cu margarina si pui dovleac pe toata foaia apoi rulezi.mie imi ies 4 rulouri

deasupra pui margarina taiata cuburi(desii ti se pare multa margarina,sa stii ca nu e asa, datorita ei foile raman fragede)

coci la cuptor 45 minute(depinde de cuptorul vostru),pana devine rumena

POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

janet 1

25.03.2010, 09:14

Mie imi place placinta cu dovleac dar.....cu multa nuca!

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 11:27

Ce bunatate....................

lia maria 1

12.04.2010, 09:33

foarte buna aceasta placinta si eu obisnuesc sa fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac