Placinta cu dovleac

de Adele in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 1833 vizualizari

 

Buna... adica foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovleac de placinta.
  • 3 linguri cu zahar.
  • esenta de vaniliea.
  • un cub d eunt (20 gr)
  • pachet foi de placinta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

Se curata dovleacul, se da pe razatoare, se pune la foc cu zahar, unt si esenta de vanile, se caleste pentru 10 minute dupa care se lasa la racit.


Se desface panchetul de foi de placinta se intinde cate o foaie ,se pune jumatate din umpluturea si se intinde un strat de dovleac. Se sigileaza pe margini si se ruleaza. Se procedeaza la fel si cu cealalta foaie. Dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor la 180°, dupa 10 minute se scot si s eung cu putin zahar pudra vanilat diczolvat in lapte. Se pune din nou in cuptor si cand se rumeneste se scoate, se lasa la racit, se pudreaza.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Adele 1

04.10.2015, 14:01

Simo

mirela0911 1

05.10.2015, 14:49

Bun si aromat!

Adele 1

05.10.2015, 15:42

Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta foietaj cu branza de vaci